Palvelut

Tuulivoimalat

Tuulivoimaloissa työskentely on suurin osaamisalueemme, sillä meillä on alalta kokemusta jo vuodesta 2014.

Tarkastus, huolto ja asennukset — Suoritamme Hailo- ja Avanti-tikkaiden, turvakaiteiden ja ankkuripisteiden sekä 3M-turvakaapeleiden (3M™ DBI.SALA® Lad-Saf™) vuosittaisia tarkastuksia ja huoltoja. Asennamme lentovaloja, kaapeliohjaimia ja suojuksia yms. Hoidamme myös tornin puhdistuksia ja maalauksia sisältä ja ulkoa.

Lapojen tarkastukset ja korjauksetTarjoamme kaikenlaisia ​​lapapalveluita tarpeisiisi. Tämä sisältää kaiken tarkastuksista, puhdistuksesta ja maalauksesta edistyneempään lapojen korjaukseen, kuten laminaattikorjauksiin, mukaan lukien etu- ja takareunan korjaukset.

 

 

 

Koulutus ja GWO

Ilman taitoa ja oikeita välineitä on vaarallista työskennellä ympäristössä, jossa on riski pudota. Siksi tarjoamme useita erilaisia kursseja, joiden avulla voi työskennellä turvallisesti kaikenlaisissa ympäristöissä. Opetamme myös, miten toimia pelastusoperaation sattuessa. Kun kaikki osaavat käyttää varusteita oikein ja osaavat suorittaa päivittäisen PPE tarkastuksen, jokainen tulee ehjänä takaisin kotiin.

GWO Sertifioidut ohjaajamme pitävät GWO-koulutuskursseja sertifioiduissa koulutuskeskuksissamme Oulussa ja Seinäjoella. Tarjolla seuraavat moduulit: Working at Height – WaH, Advanced Rescue Training – ART (ml. ART hub, ART nacelle, singleton ART hub and singleton ART nacelle moduulit). Koulutuskurssit järjestää WICO, yhdessä Caverionin kanssa. Lue lisää kursseista.

Turvallisuus korkeissa paikoissa — Täällä opit korkealla työskentelyn perusteet rakennus- ja teollisuustyöntekijöille, jotka ovat aikeissa käyttää tai käyttävät putoamissuojaimia. Kurssi voidaan pitää paikan päällä tai koulutuskeskuksessamme Oulussa.

Pelastusharjoitukset — Kun työskennellään korkeissa paikoissa, on aina riski putoamiseen. Siksi on erityisen tärkeää, että osaa auttaa ystävää tai kollegaa. Tällä kurssilla harjoitellaan pelastusta erilaisissa tilanteissa.

 

 

Huolto ja ylläpito

Monien vuosien kokemuksella rakentamisesta ja kunnossapidosta tarjoamme laajan valikoiman palveluita niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Me pääsemme paikkoihin, joihin kukaan muu ei pääse ja varmistamme, että kiinteistösi pysyy hyvässä kunnossa. Kuvittele kiinteistö, jota remontoidaan ilman, että se peittyy rakennustelineiden taakse. Kiinteistö, jossa asukkaat ja yritykset eivät häiriinny remontista, vaan se hoidetaan huomaamatomasti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

 

Maalaukset Julkisivut, savupiiput, tornit, parvekkeet ja korroosionestomaalaus. Köyden avulla työskentely mahdollistaa maalauksen useimmissa paikoissa ja kaikille pinnoille, kuten puulle, teräkselle, kipsille ja betonille.

Siivous — Ikkunat ja julkisivu eivät ole ainoita paikkoja, jotka tarvitsevat puhdistusta. Pöly ja roskat voivat aiheuttaa palovaaran.

Ilmanvaihto — Kaipaako ilmanvaihtojärjestelmäsi päivitystä? Ei ongelmia! Päivitämme, vaihdamme tai asennamme uudet ilmanvaihtojärjestelmät ilman, että sinun tarvitsee avata vanhaa tuuletuskuilua.

Tiivistysliitokset — Autamme vaihtamaan vanhan ja halkeilevan tiivisteen saumojen tai ikkunoiden ympäriltä.

 

 

Teollisuus

Voimme auttaa sinua tekemään projektistasi kustannustehokkaamman. Asennukset, erilaiset ​​lähitarkastukset ja kuntoarvioinnit onnistuvat köysien avulla meiltä itsenäisesti tai yhteistyössä insinöörin kanssa.

Putoamissuojat Tarvitsetko väliaikaista tai pysyvää putoamissuojaa? Voimme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun sinulle ja teidän työpaikallenne. Hoidamme suunnittelun sekä sertifioidun tuotteen asennuksen.

Close-up inspection Tehokas tapa tarkistaa palokammioiden, siilojen tai tunnelien tila ennen huoltosuunnittelua.

Asennukset — Kiitos köysityöskentelyn, voimme tehdä asennuksia vaikeimmissakin paikoissa. Nopeaa ja tarkkaa työskentelyä siellä missä sitä tarvitaan ja useimmissa tapauksissa ilman tuotantopysähdystä.

 

 

Rakentaminen

Hankkiudu eroon kalleista rakennustelineistä ja hisseistä. Anna meidän tehdä työpisteestäsi kustannustehokas. Toteutamme kaikenlaiset työt rakennustyömaalla. Köysityöskentelyn ansiosta pääsemme nopeasti paikalle ja korjaamme mahdolliset kiireelliset ongelmat. Vaikka rakennusprojekti on jo valmis, voimme auttaa ratkaisemaan tarkastuksessa ilmenneissä ongelmissa.

JulkisivutRappaustyöt, maalaus- tai betonikorjaukset. Toteutamme sekä suuria että pieniä julkisivuprojekteja kuten saumojen tiivistyksiä ja kokoonpanotöitä rakentamisen aikana.

Asennukset — Köysityöskentely on todella joustava tapa työskennellä rakennustyömaalla. Voimme siirtä köysiä sinne missä niitä tarvitaan. Oli kyseessä sitten ilmanvaihtojärjestelmä, valaisimet tai raskas teräsrakenne, meiltä onnistuvat asennukset.

Tiivistysliitokset — Voimme auttaa sinua tiivistämään vasta rakennetun rakennuksesi saumat ilman rakennustelineitä tai suuria hissejä.

 

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä:

Wille Seitamo
+358 45 676 3932
info (at) ropac.fi

Tilaajavastuutiedustelut voi esittää yllä oleviin yhteystietoihin.

Seuraa meitä Facebookissa