Korkeanpaikantyön ammattilaiset

Meillä on 15 vuoden osaaminen rakennuspuolelta yhdistettynä viimeisimpiin köysipuolen varusteisiin ja tekniikoihin. Meiltä onnistuvat vaativammatkin asennukset ja mittaukset. Tiimimme koostuu ammattitaitoisista köysityöskentelijöistä, jotka omaavat vankkaa kokemusta korkealla toimimisesta ja köysitekniikoista.

Otamme vastaan korkeanpaikantöitä katoilla, seinustoilla, torneissa, mastoissa ja tuulimyllyissä. Paikoissa, joissa tarvitaan köysiosaamista; asennukset, korjaamiset, ikkunanpesut, lumenpudotukset yms. Konsultoimme myös vaikeissa paikoissa työskenteleviä. Lisäksi myymme korkeanpaikan työvarusteita ja teemme putoamissuojainten tarkastuksia

 

 

Mitä on köysityöskentely?

Köysityöskentely on työskentelytapa, jolla päästään vaikeasti saavutettaviin paikkoihin ja työskennellään siellä turvallisesti. Me noudatamme IRATA kiipeilystandardia, jossa käytetään aina kahta köyttä, niin sanottua ‘’työköyttä’’ sekä ‘’turvaköyttä’’. Yhdessä viimeisimpien pelastustekniikoiden ja nykyaikaisten varusteiden, kahden köyden ja taitavan ammattilaisen avulla pystymme suorittamaan lukuisia erilaisia töitä korkeissa paikoissa.

Lyhyt historia

Köysiä on käytetty tuhansia vuosia aina pyramidien rakentamisesta purjelaivojen ohjaamiseen valtamerten ylitse. Kun rakennukset kasvoivat korkeammiksi ja öljy- ja kaasuteollisuus laajenivat avomerellä, rakennustelineistä tuli epäkäytännöllisiä ja usein liian kalliita. Tämän takia syntyi uusi menetelmä – köysityöskentely. Menetelmä kehittyi kuitenkin vasta 80-luvulla siihen pisteeseen missä se nyt on. Toimiala on kasvanut nopeasti ja nykyään köysityöskentely on oma ammattiryhmä rakentamisen ja kunnossapidon alalla.

 

 

   

 

Sertifikaatit

 

 

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä:

Wille Seitamo
+358 45 676 3932
info (at) ropac.fi

Tilaajavastuutiedustelut voi esittää yllä oleviin yhteystietoihin.

Seuraa meitä Facebookissa